Снимка БулфотоЕдна от златните ни грации е проявила характер в тежък

...
Снимка БулфотоЕдна от златните ни грации е проявила характер в тежък
Коментари Харесай

Мадлен Радуканова е играла с тежка фрактура в Токио

Снимка Булфото

Една от златните ни грации е показала темперамент в тежък миг.

Гимнастичка от ансамбъла по художествена гимнастика е играла на олимпийските игри в Токио с фрактура на глезена.

В момента кракът и е обездвижен с ботуш, който Мадлен Радуканова (вляво на снимката) ще носи през идващите три седмици. На гимнастичката ни ще бъдат правени и специфични инжекции, оповестиха от Българската федерация художествена гимнастика.

За контузията на Мадлен не са знаели даже нейните съотборнички, с цел да не рефлектира това на груповата игра. Единствените, които са били наясно са треньорите и доктор Мариан Добрев, който е следял гимнастичката и й ползвал болкоуспокоящи, с цел да може отборът да играе в титулярния си състав. 

След като минат три седмици, на златното момиче още веднъж следва ЯМР, с цел да се види до каква степен е стигнало възобновяване, пишат на страницата си във ФБ от федерацията.

" Мадлен споделя, че е имало мигове, в които и се е коствало, че няма да издържи, само че тогава си е давала куража с думите на госпожа Раева " Стисни зъби, малко остана, дано другите девойки да не схванат, с цел да играете съсредоточено ", пишат още от БФХГ.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР